Szakképesítések Fogászat Fogszabályozás Szájsebészet Biztonság Miért válasszon minket? Elérhetőség Egészségpénztárak
fogszabályozás fogászat

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dr. Zsoldos Péter fogorvosi vállalkozásának technológiai fejlesztése

A GOP-2.1.1-09/A-2009-1065 azonosítószámú projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Projekt leírása (általános leírás, műszaki adatok): Célunk megvalósítása érdekében a Mikro kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztésére kiírt pályázati felhívás nyújtotta lehetőségeket kihasználva benyújtottuk pályázatunkat " Dr. Zsoldos Péter fogorvosi vállalkozásának technológiai fejlesztése " címmel.

Legnagyobb örömünkre benyújtott pályázatunkat a MAG Zrt. 4 446 850 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte, így megkezdődhetett fogorvosi vállalkozásunk új, korszerűbb, hatékonyabb, ezáltal környezetkímélőbb eszközökkel történő technológia fejlesztése.

A projekt keretén belül beszerzésre került a KaVo Primus 1058 programozható kezelőszék, melynek tervezői a professzionális működés mellett gondosan ügyeltek a kezelőegység ergonómiai, praktikai és esztétikai kialakítására is, mind az orvos mind a beteg kényelmét maximálisan kiszolgálva.

A projekt keretén belül beszerzésre került MELAG Vacuklav 238 készülék a legújabb mikroprocesszoros vezérlésű technológiát alkalmazó, könnyen kezelhető és gazdaságos frakcionált vákummal működő sterilizációs berendezés.

Új eszközeink nem csak a gyógyításban, de az energiatakarékosság és ezáltal a környezetvédelem területén is kiemelkedő jelentőségűek.

Fogorvosi vállalkozás
technológiai fejlesztése
Új Magyarország
szakképesítések : fogászat : fogszabályzás : szájsebészet : biztonság : egészségpénztárak : Miért válasszon minket?
Copyright (c) 2013 www.drkohazi.hu, www.drzsoldos.hu. Minden jog fenntartva.