Szakképesítések Fogászat Fogszabályozás Szájsebészet Biztonság Miért válasszon minket? Elérhetőség Egészségpénztárak
fogszabályozás fogászat

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kivehető fogsorok tökéletes stabilizálása


Nincs többé protézis probléma!

Vége a billegő fogsornak, amely még a legjobb pillanatokban is elronthatja örömünket, legyen szó akár evésről, beszélgetésről vagy sportolásról.

Az IMTEC mini fogimplantátum segítségével fogorvosa 2 óra alatt elérheti, hogy az Ön alsó fogsora tartósan és biztosan üljön. Ráadásul olyan feltételek mellett, melyek sem pénztárcáját, sem egészségét nem terhelik meg túlzottan. Ám a legvonzóbb mindenben, hogy az IMTEK Sendax MDI rendszerrel nem csak megtarthatja régi, jól bevált fogsorát, de a mini implantátumokat akár már közvetlenül a kezelést követően terhelheti!* Teheti mindezt a legnagyobb biztonság érzésével és egy ragyogó mosollyal.

Egy jobb életminőség

Képzelje el, hogy egy reggel elmegy a fogorvosához, alsó protézis* esetén mindössze két óra alatt (természetesen előzetes időpont egyeztetését követően) beépítik Önnek a mini implantátumokat, ebédre pedig már újra kedvenc fogását választhatja. Kedvére és fesztelenül beszélhet, nevethet ismerőseivel, nyugodtabban élvezheti az élet szépségeit. Még sportolás közben is érezheti, hogy fogorvosa végre erősen rögzítette a protézist. Nem billeg, nem csúszik el. Lehetetlen? Egyáltalán nem!
Az IMTEC Sendax MDI és mindössze egyetlen kezelés elég ahhoz, hogy Ön új, biztonságos érzéssel élje mindennapjait, mindezt rendkívül kedvező áron.

Forradalmi lépés a fogászatban

A fogászat beültetési módszerei az utóbbi években óriási fejlődésen mentek keresztül. Emberek százezrei nyerték vissza önbizalmukat és mosolyukat a mind igényesebb anyagok, a megbízhatóbb rendszerek és az egyre kisebb implantátumok használatának köszönhetően.
Az IMTEC Sendax Mini Dental Implant (MDI) mini fogimplantátum rendszer 1,8 mm-től kezdődő átmérővel egy további mérföldkő a mini fogimplantátumok fejlődéstörténetében. Olyan pácienseknek is megfelelő, akik nem viselik el a hagyományos beültetési operációt, vagy akiknek az állcsontja nem bírja el a nagyobb implantátummal járó megterhelést.

Hogy működik az IMTEC Sendax MDI-rendszer?

A Sendax MDI rendszer fő alkotóeleme egy mini titán implantátum, amely egy fog gyökeréhez hasonlít. A kutatók már mintegy 60 éve rájöttek arra, hogy a titán biológiailag semleges és nem vált ki allergiás tüneteket, vagy idegentestreakciót. Évtizedes pozitív tapasztalatok - mint például csípő- és térdizület beültetések - magukért beszélnek. A test reakciója annyira természetes, hogy az implantátum gyökér formájú nyúlványa stabilan kötődik az állcsonthoz és a szervezet azt, mint a test részét, elfogadja. A fogpótlás rögzítéséről a protézisbe beépített gumigyűrűk gondoskodnak, melyek az implantátum másik gömbformájú végére pattannak rá. Ez a gumigyűrű-rendszer biztosítja azt, hogy a műfogsor biztosan üljön és, mint egy lengéscsillapító, csökkentse az állcsontra gyakorolt nyomást.

A biztonság érzése

Az INTEC Sendax MDI rendszer: a tartós protézisrögzítő, amelyben bízhat.

Végre nyugodtan beszélhet, mosolyoghat, eheti kedvenc ételeit és kedvére spórolhat.

*Felső fogsor esetén a várakozási idő a teljes terhelhetőségig 6 hét és 6 hónap között van.

 

 

 

Fogorvosi vállalkozás
technológiai fejlesztése
Új Magyarország
szakképesítések : fogászat : fogszabályzás : szájsebészet : biztonság : egészségpénztárak : Miért válasszon minket?
Copyright (c) 2013 www.drkohazi.hu, www.drzsoldos.hu. Minden jog fenntartva.