Széchenyi eszközberuházási támogatás
(06 76) 476 001Útvonalterv

ClearCorrect – az innovatív láthatatlan fogszabályzó

februárban bevezető áron a konzultációs csomag

Nem szeret szélesen mosolyogni a fotókon?
Szeretne magabiztosabb lenni?
Régóta gondolkodik fogszabályozáson, de cikinek érzi a készülék látszatát?
Sokszor beszorul az étel a fogai közé?
ClearCorrect - az innovatív láthatatlan fogszabályzó

Magára ismert?

Mutassa meg a mosolyát! Egy szép, szabályos fogsor mindenki számára jó megjelenést biztosít és növeli az önbizalmat.
Az esztétikai változásokon túl a fogszabályozásnak funkcionális hozadéka is van. A fogak megfelelő sorbarendezésének köszönhetően a harapásunk ideális lesz, állkapcsunk megfelelő pozícióba kerül, ezzel kiküszöbölve számos rendellenességet és nem kívánt panaszt.
Manapság az egyik legnépszerűbb fogszabályozó készülék az a ClearCorrect láthatatlan sín és ez nem véletlen!
ClearCorrect - Előnyök

ClearCorrect - Előnyök

KÉNYELMES

Semmi szúró drót, semmi dörzsölő gomb és semmi lepattant tappancs. Ez a rendszer nem alkalmaz fémet, így fémallergia esetén elsődleges választás lehet.

 

ÉSZREVEHETETLEN

A ClearCorrect sínek alig észrevehetőek! Mondhatni csak az látja, aki tudja, hogy ott van, így hónapról-hónapra diszkréten szépülhet Pácienseink mosolya.

 

KISZÁMÍTHATÓ

A kezelési tervet a fogakról vett digitális lenyomatból, az arcról készült fotókból és röntgenfelvételek alapján készítjük el. Előre láthatja Páciensünk azon fogmozgások sorozatát, amelyek mentén végig fog haladni a kezelés.

 

GYORS

Akár már az első néhány sín viselése után látványos lehet a változás a kiindulási állapottól függően.

 

BIZTONSÁGOS

A ragasztott készülékekkel szemben a ClearCorrect sínek kivehetőek, így fogaink a megszokott módon és eszközökkel tarthatóak tisztán. A ragasztott brekettek esetében a tappancsok körül gyakran felhalmozódik a lepedék, ami ínygyulladáshoz és akár fogszuvasodáshoz is vezethet.

Ezért jó választás a ClearCorrect

 

ClearCorrect láthatatlan sínes fogszabályozó Ragasztott fogszabályozó
fogmosás a fogak könnyen tisztíthatóak nagyobb odafigyelést és több eszközt igényel
gyorsaság az eset összetettségétől függ az eset összetettségétől függ
kontrollok gyakorisága van lehetőség az időszakos kontrollokra, mivel a sínek megszabott cseréjével végig aktív lesz a kezelés havi rendszerességgel szükséges az aktiválásokon megjelenni
viselés kényelmes, egyszerű olykor jár kis kellemetlenséggel
beszéd a beszédet a készülék nem befolyásolja a beszédet a készülék nem befolyásolja
küllem szinte láthatatlan a brekettek és az ívek is látszanak
eredmény a digitális terveknek köszönhetően előre látható nincs lehetőség a fogmozgatásokat pontosan előre megtekinteni

 

Nekik biztosan ajánljuk ClearCorrect láthatatlan fogszabályozót!

SPORTOLÓKNAK

A hagyományos fogszabályozóban csak speciális, nagyméretű fogvédő viselése mellett szabad sportolni. Ennek hiányában tilos sporttevékenységet végezni, mert végzetes fogazati balesethez vezethet. A ClearCorrect síneknél nem szükséges extra sínt hurcolászni magunkkal és kimaradni a baráti labdarúgásokból, ha épp nincs nálunk a fogvédőnk.

 

FONTOS BEOSZTÁSÚ EMBEREKNEK

Társadalmunk nagyobb hányada a fogszabályozót viselőt még mindig különcnek tarja, így érthető ha magas pozícióban lévő személyeket feszélyez a ragasztott készülék látszata. Erre nyújt megoldást a láthatatlan sínes készülék.

 

AKTÍV SOCIÁLIS ÉLETET ELŐ SZEMÉLYEKNEK

A legtöbb társasági esemény étkezésekkel egybekötve történik. Gondoljunk a szülinapokra, esküvőkre, ballagásokra, céges vacsorákra, vagy csak egyszerűen a moziba járásra. Egy ragasztott fogszabályozó esetében egy ilyen esemény nagy felkészülést igényel, ha nem szeretnénk kellemetlen helyzetben találni magunkat, egy-egy fogszabályzóra rátekeredett salátával vagy odaragadt popcorn héjjal. A ClearCorrect sínek viselésével ezek a ciki helyzet elkerülhetőek lesznek. Ráadásul a hagyományos fogszabályozót veszélyeztető ragacsos ételekről sem kell lemondanunk.

A ClearCorrect sínes fogszabályozás menete

 1. KONZULTÁCIÓ

  Az első találkozón szeretnénk megismerni a Páciensünk céljait és vágyait a fogaival kapcsolatban, hogy a legpontosabban tudjunk segíteni. A fogszabályozás egy komplikált szakma, egy kezelés megtervezésénél több mint száz szempontot veszünk figyelembe. Az egyénre szabott kezelés miatt sok információt felveszünk az esetről. Páciensünket alaposan megvizsgálja szakorvosunk, röntgen felvételek készülnek díjnyertes gépünkkel, egy gyors és fájdalommentes lenyomatvétel után professzionális fénykép felvételek készítése is  történik. Ez után kezdődik a digitális több lépéses tervezés.

 2. A KEZELÉSI TERV ELFOGADÁSA

  A második alkalommal egy személyes találkozón összeülünk Pácienseinkkel és végig haladunk a kezelési terv részletein. Megnézzük az egyes fogmozgatások fázisait és végül az elérni kívánt eredményt. Szintén van még lehetőség a kérdések feltételére, amiket részletekbemenően megválaszolunk. A kezelési terv ismertetésekor átbeszéljük, hogy az Ön esetét meg lehet-e csinálni láthatatlan sínes készülékkel.

 3. FOGSZABÁLYOZÁS ELKEZDÉSE

  A harmadik alkalom a nagy nap, megkezdődik a fogak sorba rendezése, itt megtörténik a készülék átadása. Mi mindet egyesével gondosan ellenőrizzük már az átadás előtt is, de természetesen “szájban” is mindent alaposan megnézünk. Átbeszéljük a használatát, tisztítását és más fontos körülményeket.

 4. KONTROLLOK

  A fogak sajnos nem egyik napról a másikra ugranak helyükre, ezért a kezelés során több alkalommal (például havonta) vissza kell látogatniuk kontrollra. Ezek a kontrollok egy vagy akár három havonta is történhetnek és változó hosszúságúak szoktak lenni, az adott kezelési fázistól függően, de sosem több fél/háromnegyed óránál.

 5. LEZÁRÁS

  Ha a kezelés eredményeivel Ön is és mi is elégedettek vagyunk, és a fogak stabilan elfoglalták a helyüket, megtörténik a kezelés lezárása. Számunkra nagyon fontos, hogy a Páciensünk hosszútávon elégedett legyen a munkánkkal és a sok befektetett energiánk tartós szépséget biztosítson. A hosszantartó eredményt a kezelés lezárásakor retenciós készülék készítése és precíz használata biztosítja. Magától értetődik, hogy Pácienseink kezét ilyenkor sem engedjük el, később is szívesen látjuk fél-egy évente egy gyors ellenőrző pillantásra.

Vágjunk is bele? – Van egy jó hírünk!

Február 10-én a rendelőnkben ClearCorrect nyílt napot tartunk és ennek keretén belül bevezető áron 4500 Ft-ért veheti igénybe a teljes konzultációs csomagot!
14 000 ft értékű konzultáció + 15 000 ft értékű digitális fogmozgatási terv  29 000 Ft helyett 4 500 Ft.
Mindössze 15 konzultációs időpont van, ezért érdemes lefoglalnia minél hamarabb a helyét telefonon, vagy a kapcsolati űrlap kitöltésével.
Telefonszámunk: (06 76) 476 001

 

A KONZULTÁCIÓS CSOMAG TARTALMA:

 • Egyéni, teljeskörű állapotfelmérés
 • Bemutatjuk a Clear Correct digitális fogszabályozó eljárást és megbeszéljük, hogy zajlik a kezelés
 • Készítünk egy digitális foglenyomatot, azaz egy szkennelést végzünk, ami teljesen fájdalommentes
 • Előzetes kezelési terv és árajánlat
 • Ha elégedett a hallottakkal, akkor akár el is tudjuk készíteni a teljes tervezéshez szükséges további dokumentációt (fotók, röntgenek, további lenyomatok, ha szükséges)

Szeretettel várjuk rendelőnkben a ClearCorrect nyílt nap keretein belül!

Az esemény további részletei: https://www.facebook.com/events/3220899421458136

 

Címünk:  Kecskemét, Fráter György u. 25.

Nyitva tartás: hétfő-péntek 7:30-18:30

Gyakori kérdések a fogszabályozással kapcsolatban

Hány éves korban lehet elkezdeni a kezelést?

Már tinédzser korban el lehet kezdeni a Clear Correct sínes fogszabályozó kezelést, felső korhatár nincs!

Kiszámítható-e a kezelés hossza és ára?

A digitális tervezésnek köszönhetően előre tudni fogjuk azt, hogy hány sín szükséges a tökéletes mosoly eléréséhez és ez alapján kiszámítható lesz a kezelés hossza, valamint meg lehet mondani minden a teljes kezelés díját, rejtett költség nélkül.

Látom-e már az elején a várható végeredményt?

A digitális tervezésnek köszönhetően természetesen van lehetőség arra is, hogy a kezelés tervezési fázisában megtekintsük a fogszabályozás végeredményét. Ennek köszönhetően biztosan nyugodtabban vághatunk bele a fogak sorba rendezésébe.

Milyen gyakran kell kontrollra járni?

Akár nagyon elfoglalt, vagy külföldön élő Pácienseink számára is kivitelezhető ez a fogszabályozási eljárás. Havi rendszerességgel ideális a kontrollokon történő megjelenés, azonban ez a rendszeresség, akár 3-4 hónapra is kitolható adott esetben.

Minden típusú eltérés kezelhető ClearCorrect sínekkel?

A legtöbb anomáliát kezelni tudjuk a sínekkel. Ha esetleg mégis komplexebb megoldásra lenne szükség, akkor az szerencsére már a digitális tervezés folyamán kiderül.

Ki lesz a kezelőorvosom?

Fontos számunkra, hogy Pácienseink szakszerű és alapos ellátást kapjanak, ezért rendelőnkben minden szakterületben megvan az orvosa. A fogszabályozással Dr. Kőházi Kiss Ildikó és Dr. Zsoldos Márton magasan képzett fogszabályozó szakorvosok foglalkoznak.

Hogyan tisztítsam a síneket?

Minden kivételkor langyos szappanos vízzel mossuk át a síneket, majd alaposan öblítsük le. Hetente egyszer érdemes egy kis időre fogsor/fogszabályozó tisztító tablettás vízbe áztatni.

Mi történik ha elhagyom a sínemet?

Azonnal telefonálni kell, hogy minél hamarabb újat tudjunk gyártani belőle, így minimális lehet a kezelés időbeli csúszása. Addig pedig az előző sínt szükséges ismételten hordani. Célszerű egyébként kivételkor egyből a tároló dobozba helyezni, hogy véletlen se tűnjön el.

Milyen hosszú a kezelés?

A részletes kezelési terv elkészítését követően lehet majdnem pontosan megállapítani.

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Írjon nekünk és visszahívjuk, vagy hívjon minket és mindent megbeszélünk!

(06 76) 476 001

Kecskemét, Fráter György u. 25.

hétfő-péntek 8:00-18:00

  Dr. Zsoldos családi fogászat, 35 éve magas színvonalon Kecskeméten, ahol a megbízhatóság, a hitelesség és az odafigyelés alapvető érték. Kiemelt szakterületünk a rögzített és kivehető fogpótlások készítése, a gyermek- és felnőtt fogszabályozás, de ezen kezeléseken túl bármilyen fogászati problémára megoldást nyújtunk.

  Szakképzett csapat, prémium eszközpark és alapanyagok, kiváló fogtechnikusi háttér biztosítja a beavatkozások magas minőségét és garantáltan hosszú élettartamát.