Széchenyi eszközberuházási támogatás
(06 76) 476 001Útvonalterv

Széchenyi eszközberuházási támogatás

Az „Eszközberuházás Dr. Zsoldos Péter Egyéni Vállalkozónál” című, GINOP-1.2.8-20-2020-01062 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból feltételesen visszatérítendő támogatás formájában történt.

 

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:        7 764 609.- Ft

INTENZITÁS:                           70%

TÉNYLEGES BEFEJEZÉS:      2021. 03. 31.

 

Vállalkozásunk a projekt végrehajtásának eredményeképpen a fogászati rendelőnkben üzembe helyezésre került egy KaVo 1058 Life fogászati kezelőegység, egy VDW.GOLD.RECIPROC+ berendezés, valamint egy SURGERY PLUS rádiófrekvenciás elektrosebészeti készülék.

Az innovációs eszközök üzembe helyezése hozzájárulnak rendelőnk megújulásához, piaci helyzetünk megerősítéséhez. A pályázat megvalósításának eredményeképpen vállalkozásunk kapacitásai, termelékenysége nőtt.

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Írjon nekünk és visszahívjuk, vagy hívjon minket és mindent megbeszélünk!

(06 76) 476 001

Kecskemét, Fráter György u. 25.

hétfő-péntek 8:00-18:00

    Dr. Zsoldos családi fogászat, 35 éve magas színvonalon Kecskeméten, ahol a megbízhatóság, a hitelesség és az odafigyelés alapvető érték. Kiemelt szakterületünk a rögzített és kivehető fogpótlások készítése, a gyermek- és felnőtt fogszabályozás, de ezen kezeléseken túl bármilyen fogászati problémára megoldást nyújtunk.

    Szakképzett csapat, prémium eszközpark és alapanyagok, kiváló fogtechnikusi háttér biztosítja a beavatkozások magas minőségét és garantáltan hosszú élettartamát.