(06 76) 476 001Útvonalterv

Karrier

Fogorvos
Asszisztens
Zsoldos Fogászat

40 éve stabilan működő, korszerű kecskeméti családi praxis vagyunk. Rendelői csapatunk stabil, és évek óta összetartó, nálunk nem jellemző a „jövés-menés”, ha valaki hozzánk kerül, nem valószínű, hogy tovább keres munkahelyet.

Fontos számunkra a páciensek minél előbbi, professzionális kiszolgálása, ami csak megfelelő csapatlétszámmal lehetséges.

Jelenleg az alábbi pozíció(k)ra keresünk elhivatott, becsületes kollégát.

Fogorvos

Akit keresünk

Önállóan dolgozni tudó, legalább 2-3 éves tapasztalattal rendelkező kollégát keresünk konzerváló kezelések, endodoncia, fogpótlások, vagy esztétikai kezelések elvégzésére.

Nálunk fontos a csapatmunka, így mindenképp elvárás, hogy tudj együttműködni a többi orvossal és közösen tudjunk megoldani eseteket.

Kezdetben hetente 2-3 műszakban csatlakozol hozzánk, ez néhány hónap alatt -ha Te is szeretnéd- teljes munkaidővé is alakulhat.

Olyan embert keresünk, aki precíz és igénye van a rendre, gondosan jár el az adminisztratív teendőkkel kapcsolatban is.

 

Amit kínálunk

Stabil praxis sok pácienssel, rengeteg esettel, modern eszközökkel, prémium körülmények közt, így a fejlődési lehetőség adott.

Mindenképp hosszú távú perspektívát kínálunk, a csapatunk stabil, szeretnénk, ha Te is sokáig velünk maradnál.

Nyugodt körülmények közt tudsz majd dolgozni, nálunk nincs furkálódás, őszintén kommunikálunk egymással. Fontos számunkra, hogy a kollégák örömmel jöjjenek be dolgozni és mindannyian segítőkészen forduljunk a pácienseink felé.

Nincs hétvégi munkavégzés, mert hisszük, hogy hétvégén töltődni kell, hisz csak így lehet hosszú távon testileg és szellemileg egészségesen űzni ezt a szakmát.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a munkalehetőség, az info@drzsoldos.hu e-mail címre várjuk a szakmai önéletrajzodat egy pár soros motivációs összefoglalóval.

Asszisztens

Ezek a mi erősségeink, amit nyújtani tudunk számodra

Megtanulhatod, begyakorolhatod a szakmádat és elmélyült tudást kaphatsz tőlünk.

Nem dobunk a mélyvízbe, türelemmel és kedvesen megtanítunk mindenre, amit tudnod kell.

Őszinték vagyunk egymással, a nyugodt, derűs hétköznapokért mindannyian teszünk.

A legfontosabbakon túl megtanítunk rengeteg hasznos dologra, pl.: fotók készítése fogszabályozó kezelések során, asszisztenciára kisebb szájsebészeti beavatkozásoknál, ha pedig fogászati higiénikusnak tanulsz, segítünk elsajátítani az alapokat.

Nincs hétvégi munkavégzés, mert hisszük, hogy hétvégén töltődni kell, hisz csak így lehet hosszú távon testileg és szellemileg egészségesen űzni ezt a szakmát.

A legfontosabb tudnivalók a pozícióval kapcsolatban

Heti 40 órás bejelentett munkavégzés. 

Stabil, kiszámítható munkahely.

Empatikus vezetőség, nagyon kedves és befogadó csapat.

Rendelőnk hétfőtől péntekig tart nyitva, műszakbeosztás szerint kell majd dolgozni, melynek kialakításakor figyelembe vesszük az igényeidet.

Asszisztensi tapasztalat előny, de nem feltétel, pályakezdők és tanulók jelentkezését is fogadjuk. 

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a munkalehetőség, az info@drzsoldos.hu e-mail címre várjuk a szakmai önéletrajzodat egy pár soros motivációs összefoglalóval.

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Írjon nekünk és visszahívjuk, vagy hívjon minket és mindent megbeszélünk!

(06 76) 476 001

Kecskemét, Fráter György u. 25.

hétfő-péntek 8:00-18:00

    Dr. Zsoldos családi fogászat, 35 éve magas színvonalon Kecskeméten, ahol a megbízhatóság, a hitelesség és az odafigyelés alapvető érték. Kiemelt szakterületünk a rögzített és kivehető fogpótlások készítése, a gyermek- és felnőtt fogszabályozás, de ezen kezeléseken túl bármilyen fogászati problémára megoldást nyújtunk.

    Szakképzett csapat, prémium eszközpark és alapanyagok, kiváló fogtechnikusi háttér biztosítja a beavatkozások magas minőségét és garantáltan hosszú élettartamát.